Paul Walker døde efter få sekunder

torsdag d. 5. december 2013 kl: 16. 45 Af: Ritzau Fokus
 
Paul Walker omkom lørdag i en bilulykke.

Paul Walker omkom lørdag i en bilulykke. Foto: Andre Penner AP

Paul Walker, der lørdag omkom i en bilulykke, døde efter kun få sekunder, fastslår retsmedicinere.

Mange Fast & Furious-fans har siden weekenden sørget over tabet af den populære skuespiller Paul Walker, da han sammen med en ven omkom i en bilulykke i Los Angeles.

Bilglad skuespiller kørte galt med fuld fart

Ifølge ABC News har læger obduceret ligene af de to mænd, og i en rapport fremgår det, at skuespillerens ven og føreren af bilen Roger Rodas døde på stedet, mens Paul Walker muligvis døde få sekunder efter af sine kvæstelser og den opståede ildebrand.

Retsmedicinerne har ligeledes fastslået dødsårsagen som en ulykke.

Årsagen til selve bilulykken bliver stadig efterforsket, men politiet har tidligere udtalt, at det formentlig var for høj fart, der var skyld i dødsulykken.

Det vil dog tage flere uger at fastslå bilens hastighed, ligesom efterforskerne også vil undersøge, om en mekanisk fejl i bilen kan være årsagen til ulykken.

Paul Walker nåede kun at blive 40 år, før han i lørdags satte sig på passagersædet i en Porsche, som blev kørt af kammeraten og forretningspartneren, den 38-årige Roger Rodas.

I høj fart ramte bilen en gadelygte og et træ, hvorefter den eksploderede og brød i brand.

Hollywood-datter raser over sin fars død

Paul Walker var i Californien for at deltage i et velgørenhedsarrangement til fordel for ofrene for tyfonen Haiyan i Filippinerne.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu