Pave Frans hænger ud med Hollywood-stjerner

tirsdag d. 31. maj 2016 kl: 18. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Den katolske pave hædrede tre af Hollywoods største stjerner for deres indsats som ambassadører for et af Vatikanets velgørenhedsprojekter.

Der er stor forskel på hverdagen i den katolske kirke og livet som berømt Hollywood-stjerne. I weekenden blev det dog bevist, at den glamourøse tilværelse som international stjerne sagtens kan gå i spænd med de værdisæt, som efterleves i den religiøse højborg Vatikanet.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Tre af Hollywoods helt store navne var nemlig inviteret til en ceremoni i Vatikanet, hvor de skulle hædres for deres indsats som ambassadører for et katolsk velgørenhedsprojekt. På gæstelisten stod George Clooney, Richard Gere og Salma Hayek, der alle har arbejdet for organisationen “Scholas Occurrentes”, som er stiftet af den katolske kirkes overhoved pave Frans.

Hilste på Pave Frans

På “Scholas Occurrentes” Twitter-profil blev der lagt billeder op fra ceremonien, der blandt andet viser “The Descendants”-skuespilleren og hans hustru, menneskerettighedsadvokat Amal Clooney, hilse på pave Frans. George Clooney har fungeret som ambassadør for et kunstnerisk projekt, drevet af den katolske organisation.

Til trods for at de tre stjerner modtog skulderklap for arbejdet med et katolsk velgørenhedsprojekt, praktiserer ingen af berømthederne religionen i deres hverdag.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

Se billederne af George Clooney og pave Frans øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu