Paw Henriksen:-Det skal jeg lave i påsken

torsdag d. 13. april 2017 kl: 7. 36 Af: Elo Christoffersen
Paw Henriksen:-Det skal jeg lave i påsken
Skuespiller Paw Henriksen får en travl påske. Foto: Simon Læssøe/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespiller Paw Henriksen skal ikke dase i påsken.

Påsken er i gang og for mange danskere betyder det afslapning og ferie.

Men sådan bliver påsken 2017 ikke for skuespiller Paw Henriksen:

Galleri: Det skal de kendte i påsken

– Jeg skal træne. Boksning og løb. Jeg skal forberede mig til forestillingen ‘ Mig og Tyson ‘ på teater Grob, der har premiere den 26 april. Jeg skal have lært hele teksten udenad inden påsken er slut. Det er en monolog, så der bliver ikke tale om ferie denne gang, fortæller Paw Henriksen til kendte.dk.

Dick Kaysø: -Her er jeg i påsken

Du kan også blive klogere på, hvad Ghita Nørby, Amalie Dollerup og Claus Holm skal lave i påsken samt Dick Kaysø.

Del din kommentar

Forsiden lige nu