Pearl Jam-stjerne indtager dansk festival

tirsdag d. 7. marts 2017 kl: 6. 00 Af: Ritzau Fokus
2017030617160844_org
Eddie Vedder optrådte, da Barack Obama holdt sin farveltale i Chicago efter otte år som amerikansk præsident. Foto: Scanpix/Scott Olson

Eddie Vedder er på plakaten til årets Heartland Festival, der foregår ved slotsparken på Egeskov Slot på Fyn.

Pearl Jam-stjernen Eddie Vedder vælter Fyn til sommer.

Den 52-årige legendariske rockmusiker optræder nemlig til årets Heartland Festival, der finder sted fra 2. til 4. juni ved slotsparken på Egeskov Slot på Fyn.

Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

– Vi har glædet os helt utroligt til at dele den her fantastiske nyhed, som jeg vil kalde et vaskeægte scoop, jubler festivaldirektør og ophavsmand, Ulrik Ørum-Petersen, i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Eddie Vedder favner hele det menneskelige følelsesregister i sin musik. Med Pearl Jam er han en vildmand, hvor han som soloartist er mere nærværende.

– Det bliver Eddie Vedders første danske solokoncert, og det bliver den eneste mulighed for at opleve ham i Skandinavien til sommer, og det er vi meget stolte af at lægge festival til, siger Ulrik Ørum-Petersen.

Rutinerede Van "The Man" kommer til Danmark

Internationale stjerneartister som sangerinden Cat Power, den fremadstormende indietrio London Grammar, den elektroniske hiphopkunstner Flying Lotus og sangcharmøren Miguel er allerede annonceret blandt sommerens optrædende.

Også danske kunstnere som postpunkbandet The Minds of 99 og “Shackled Up”-stjernen Alex Vargas pryder årets plakat.

En virkelig rocklegende rykker ind på ung festival

Foruden musikken består festivalen også af samtaledebatter om alt fra lyst til medier, kunst og spændende madoplevelser.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu