Lykkelig tv-vært rydder kalenderen: -Jeg går på barsel

onsdag d. 10. maj 2017 kl: 8. 57 Af: Ritzau Fokus

Tv-værten Pelle Hvenegaard går på barsel for at nyde tiden sammen med sin datter og sin hustru.

Pelle Hvenegaard går på barsel.

I september 2016 ændrede livet sig markant for den danske tv-vært Pelle Hvenegaard, da han blev far for første gang.

Efter flere års ventetid adopterede han og hustruen, Caroline Gullacksen, en lille pige fra Sydafrika, der har fået navnet Zoe Ukhona Gullacksen Hvenegaard.

Lige siden den lille pige kom til Danmark, har den stolte far flittigt delt billeder og små videoer af datteren på det sociale medie Instagram.

Rydder kalenderen og går på barsel

Og nu får den 41-årige tv-vært endnu mere tid sammen med den lille ny, som han ynder at kalde for “den afrikanske diamant”, da han har ryddet sin kalender og går på barsel.

Det afslører den tidligere “Dagens mand”-vært på Instagram, hvor han har delt et billede af sig selv sammen med sin lille familie på en legeplads.

Pelle Hvenegaard om svær tid: Vi isolerede os

– Hurra. Min nye “arbejdsplads” de næste 12 måneder. I dag starter jeg på et års “barsel”, hvor jeg kommer til at tilbringe en masse tid sammen med de her to dejlige damer på diverse legepladser, skriver han til billedet.

Pelle Hvenegaard, der har været vært for programmer som “Zulu kvægræs”, “Vild med comedy” og “Ninja warrior”, regner dog med, at der bliver tid til at skrive en bog eller to, og så forventer han også at kaste sig ud i andre små projekter under sin barsel.

– Men kalenderen er ryddet, og jeg skal primært bare være far og vi tre en lille familie, skriver han til billedet.

Tv-værten, der blev kendt, da han som 12-årig spillede hovedrollen i den Oscar-belønnede film “Pelle Erobreren”, delte den glædelige nyhed om familieforøgelsen på sin Facebook-profil i september sidste år.

Han og hustruen blev allerede tilbage i 2013 godkendt til at kunne adoptere, men de måtte væbne sig med tålmodighed.

For det var først i september 2016, at de fik beskeden om, at deres datter ventede på dem i Sydafrika.

Se Pelle Hvenegaards billede her:

Kendte promoverer deres små børn på nettet

HURRA – min nye "arbejdsplads" de næste 12 måneder!! I dag starter jeg på et års "barsel", hvor jeg kommer til at tilbringe en masse tid sammen med de her to dejlige damer på diverse legepladser (både herhjemme og i udlandet, når solen holder pause i DK) – der bliver forhåbentlig også tid til at skrive en bog eller to og et par andre sjove projekter – men kalenderen er ryddet og jeg skal primært bare være far og vi tre en lille familie ❤️ #barsel #familie #far #hurra

A post shared by Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu