Penelope Cruz nu med fræk undertøjsfilm

onsdag d. 31. juli 2013 kl: 14. 59 Af: Ritzau Fokus
 

Den spanske skuespillerinde har tidligere medvirket i reklamefilm for det pikante firma. Det har dog altid været foran kameraet. Foto: Scanpix, Reuters, Phil McCarten

Penelope Cruz i stor sorg efter dødsfald

Skuespillerinden Penelope Cruz har taget hul på en mulig karriere som instruktør med en pikant reklamefilm.

Hun har godt nok lige født, men det afholder hende ikke fra at trække i arbejdstøjet.

Den nybagte mor, skuespillerinden Penelope Cruz, nåede ikke at hvile længe i barselssengen, før hun takkede ja til en opgave for det britiske lingeriefirma “Agent Provocateur”. Her har hun instrueret en reklamefilm, og det er første gang, Cruz sætter sig i instruktørstolen. Det skriver Women’s Wear Daily.

Filmens hovedrolle spilles af Penelope Cruz’ ægtemand, skuespiller og Bond-skurk Javier Bardem, og familiebåndene slutter ikke der. Med i filmen er nemlig også Penelopes’ søster Monica Cruz, der stadig var højgravid under optagelserne. I kulissen har deres bror Eduardo Cruz komponeret musikken, mens de tre søskendes mor, Encarna Sanchez, hjalp til på settet i hjembyen Madrid, Spanien.

Skuespillerindens debut kommer ikke helt ud af det blå, da hun allerede har sin egen serie af undertøj hos lingeriefirmaet.

– Det var meget personligt og vigtigt for mig, en virkelig interessant oplevelse. De gav mig fuldstændig frihed, og jeg havde mulighed for at fortælle den historie, jeg gerne ville fortælle, siger Penelope Cruz.

Penelope Cruz skal være med i hypet komedie

Den spanske skuespillerinde har tidligere medvirket i reklamefilm for det pikante firma. Det har dog altid været foran kameraet.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu