Pepsi lancerer reklamefilm

tirsdag d. 31. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pepsi har netop lanceret deres nye storslåede reklamefilm med top stjerner. Reklamefilmen er en af verdenshistoriens dyreste, og finder sted i antikkens Rom. Reklamen har desuden nogen af verdens største navne i musikkens verden på programmet. Som tre gladiatorer kan man se Britney Spears, Beyoncé Knowles og Pink. I rollen som den onde kejser ingen ringere end Enrique Iglesias.

Kræftramt kendis koger: -Du skal slet ikke begynde med det dér

De tre smukke divaer kommer ind i den store arena fra de underjordiske fangekældre. I stedet for at gå i kamp mod hinanden som kejseren har forlangt, går de imod kejseren og begynder at synge. De synger en ny version af Queen – klassikeren We Will Rock You, og publikum hepper med. Kejseren har en kasse iskolde Pepsi stående, der falder længere og længere ud i takt til musikken og publikums klappen. Den ender til sidst med at falde ned til de smukke kvinder, der fejrer sejren med at drikke en Pepsi hver.

Reklamefilmen fik premiere i biograferne landet over d. 27 august. Her vises dog kun cirka 60 sekunder af filmen, der er hele tre minutter lang. Hvis man vil se hele filmen skal man gå ind på www.pepsi.dk, hvor man også kan finde andet materiale, fotos og konkurrencer. Dare For More er Pepsis nye slogan, hvilket reklamefilmen meget flot viser. Det er en reklamefilm der med sikkerhed vil holde den danske befolkning fanget i den tid den varer.

Kilde: Pepsi, Danmark

Del din kommentar

Forsiden lige nu