Perry og Mayer tager endnu en rutsjebanetur

onsdag d. 27. maj 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Katy Perry og John Mayer har været on-off-kærester siden 2013.

Katy Perry og John Mayer har været on-off-kærester siden 2013. Foto: HENRIK DAUGAARD JENS/POLFOTO

Fanfotos afslører Katy Perry og John Mayer på udflugt sammen i den californiske forlystelsespark Disneyland.

Sangfugle og on-off-turtelduer. Den amerikanske sangerinden Katy Perry og musikeren John Mayer har længe været genstand for romantiske rygter.

Tirsdag blev de spottet sammen i forlystelsesparken Disneyland i Californien. Det skriver E! Magazine.

På billeder, som magasinet har lagt på deres hjemmeside, ses de to hitmagere tage en tur sammen i en rutsjebane. Derudover viser et foto, taget af en fan og lagt på det sociale medie Twitter, de to sammen ved udgangen fra forlystelsen “Space Mountain”.

Stjerne-sangerinde har overlevet den farlige alder

Ifølge øjenvidner var de berømte popmusikere ikke alene på tur til den populære park. Med sig havde de en hel gruppe venner, som de også fulgtes med på den eksklusive restaurant Club 33 om aftenen.

John Mayer og Katy Perry har været romantisk kædet sammen, siden de blev spottet sammen første gang på en restaurant i Los Angeles i sommeren 2012. Siden har de to optrådt sammen på den røde løber flere gange.

Men lige så sød, som musikken tilsyneladende har været mellem de to i lange perioder, lige så kold har luften været, de gange, hvor parret af forskellige årsager har brudt og gået hver til sit.

Men måske er den nylige tur i rutsjebane i Disneyland et tegn på, at romantikken igen blomstrer mellem de to amerikanske hitlistesurfere.

Se billedet, som en fan har taget af John Mayer og Katy Perry (der skjuler sig under hætten på sin prikkede parka) nedenunder:

 

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu