Berygtet skuespiller sviner stjerne-kollega til

fredag d. 10. november 2017 kl: 14. 02 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Samarbejdet mellem Martin Bech og Gunvor Larsson var hverken så varmt og nært, som det så ud til i "Bech"-filmene. Persbrandt forlod serien, fordi han blev fyret.

Hvad der på overfladen har lignet et gnidningsløst og gensidigt frugtbart samarbejde, har åbenbart slet ikke været specielt fantastisk.

Det er kommet frem, efter at den svenske skuespiller Mikael Persbrandt har udgivet sin selvbiografi “Som jeg husker det”.

Heri fortæller Persbrandt – der har spillet med i adskillige store danske film – at han opfatter kollegaen som en vaskeægte diva.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

– Han opfører sig som en diva, der føler sig højt hævet over alle andre. Især folkene på filmholdet behandler han virkelig dårligt, skriver Mikael Persbrandt.

Et ellers formidabelt parløb

Og manden han taler om, at Peter Haber, der spiller hovedrollen som politimanden Martin Bech – i den store svenske succes-krimi “Bech”.

Heri giver Mikael Persbrandt den som Martin Bechs nærmeste kollega Gunvall Larsson – og de to kører et formidabelt parløb.

Mens Martin Bech i serien er den eftertænksomme og lidt forsigtige type, er Gunvall Larsson manden, der slår først og spørger bagefter.

Føler sig højt hævet over andre

Sådan forholder det sig åbenbart ikke på den forkerte siden af filmkameraerne. Her er det Peter Haber, der er en hårdtslående type.

Ikke nødvendigvis i fysisk forstand – men på den måde, at han ifølge Mikael Persbrandt opfører sig som en, der føler sig højt hævet over de andre.

– Måske ville det have været nemmere for ham, hvis han på et tidspunkt havde vist en smule medfølelse og sympati. Men det skete ikke. Det må være smertefuldt og svært at være Peter Haber, fortæller Mikael Persbrandt ifølge det svenske nyhedsmedie Espressen.

Har kæmpet med et misbrug

I bogen beretter skuespilleren – der var med til at vinde en Oscar til den danske film “Hævnen” – også, at han reelt blev fyret fra sin rolle i “Bech”.

Officielt hed det sig, at Persbrandt forlod serien for at koncentrere sig om roller uden for Sverige. Det skrev Ekstra Bladet.

– Men det er ikke sandt. I virkeligheden blev jeg fyret af selskabet bag “Bech”-serien, erindrer Mikael Persbrandt, der i mange år har kæmpet med misbrug.

Hævnen-stjerne taler ud om misbrug

Han har således erkendt, at han har taget kokain, ligesom han i mange år har haft et alkoholmisbrug.

Peter Haber har ifølge mediet ikke ønsket at kommentere Mikael Persbrandts udtalelser.

Del din kommentar

Forsiden lige nu