PETA mod Kelly

torsdag d. 28. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kelly Osbourne er kommet på PETAs hadeliste sammen med Jennifer Lopez. PETA der gang på gang protesterer mod dem der bruger pels, har nu sat Kelly Osbourne på deres hadeliste. Jennifer Lopez er allerede på listen, da hun ikke vil droppe sin pels mode. Dette har resulteret i, at PETA protesterer mod hende, og lader hele verden vide, at hun simpelthen er for dum når hun går med pels. De vil være sikre på, at hun aldrig glemmer deres budskab.

Frederik og Mary kickstarter julen down under

Kelly Osbourne er ikke kommet på listen fordi hun går med pels, men fordi hun for nyligt farvede sin lille hvalp lys pink med hårfarve til mennesker. En talsmand for PETA har udtalt, at hunde ikke er mode tilbehør. Han siger også, at det er meget uansvarligt at udsætte en 13 uger gammel hvalp for kemikalier, som de fleste mennesker ikke vil bruge. Det lader til, at Kelly ikke vidste, at man ikke skal sætte sig op mod PETA.

Jennifers brug af pels, og PETAs protester mod hende har gjort, at salget af hendes nye album ikke er gået så godt. Nu er det altså blevet Kellys tur, så hun må hellere få vasket den hårfarve ud, inden det går rigtig galt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu