Pete Doherty blev stoffri ved et tilfælde

lørdag d. 14. marts 2015 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Rockmusikeren Pete Doherty er blevet stoffri efter lang tids heroinmisbrug.

Rockmusikeren Pete Doherty er blevet stoffri efter lang tids heroinmisbrug. Foto: Yosi / Flickr/free

Rockstjernen Pete Doherty, der i længere tid var afhængig af heroin, kvittede stofferne i frygt for at dø.

Den kontroversielle britiske rockmusiker og forsanger i de to bands Babyshambles og The Libertines, Pete Doherty, har indtil for nyligt været dybt afhængig af heroin.

Rockstjerne: Kun sex kan stoppe misbrug

Men frygten for at dø, gav musikeren styrken til at komme ud af misbruget, fortæller han i et interview med det britiske musikmagasin NME.

Det var dog ikke just optimisme Doherty havde med sig, da han sidste år tjekkede ind på et afvænningscenter i Thailand, men han vidste, det var den eneste udvej.

– Jeg var virkelig nødt til at gøre det. For at være ærlig var jeg i en ret ussel tilstand, psykisk. Jeg var nået til en skillevej. Det var knald eller fald. Der var ingen nem vej ud. Men jeg kunne ikke fortsætte på den måde, siger Pete Doherty.

– Men ærlig talt, så tror jeg bare, jeg tog en lille pause, og jeg blev stoffri ved et tilfælde, og det havde jeg virkelig ikke regnet med, for jeg har prøvet det så mange gange før, fortsætter han og tilføjer:

– Nu har jeg opdaget, hvordan livet kan være uden stoffer og lært det hele igen.

Pete Doherty har tidligere dannet par med topmodellen Kate Moss, ligesom også den afdøde sangerinde Amy Winehouse var en af hans veninder.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu