Pete giver ikke op

tirsdag d. 14. februar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pete Dohertys og Kate Moss’ forhold er ikke forbi endnu. I det mindste ikke når man spørger Pete Doherty. Pete har ikke kunne slippe af med sin afhængighed til stoffer, og han har lige siddet i fængsel for at være i besiddelse af stoffer.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Efter dette sagde rygterne, at Kate ikke længere ville være sammen med Pete. Hun har selv haft problemer med stoffer, men er nu blevet stoffri. Pete mener dog, at de stadig er sammen. Pete udtaler, at Kate kontaktede ham, mens han sad i fængsel.

”Hun var lidt ude af den, og havde brug for at vide, at jeg var OK. Det lykkedes for hende at få en besked igennem til mig, der lød på, at hun elsker mig og holder meget af mig. Det gjorde mig virkelig glad. Hun var den eneste jeg tænkte på mens jeg sad derinde. Der var et tidspunkt hvor vi ikke snakkede sammen. Men efter min mening, så slog vi aldrig op. Jeg kunne ikke acceptere at det var forbi, og det tror jeg heller ikke hun kunne,” udtaler Pete. Så må vi se om Kate er af den samme mening.

Del din kommentar

Forsiden lige nu