Asschenfeldt single: Ung kæreste forlader ham

torsdag d. 8. december 2016 kl: 7. 55 Af: Elo Christoffersen
15401038_1688777084767674_8688363227011346054_n
Peter Asschenfeldt og Parisa Tay er gået hvert til sit. Foto: Parisa Tay/Facebook.

Peter Asschenfeldts 26 år yngre kæreste er smuttet. Det er dog ikke helt udelukket, at parret kan finde sammen igen.

60-årige Peter Asschenfeldt er blevet single igen.

Hans kæreste – 34-årige Parisa Tay – har forladt Asschenfeldt, skriver eb.dk.

Kan måske finde sammen igen

Bruddet er dog ikke endegyldigt:

– Jeg holder meget af Peter, han er et godt menneske, når man lærer ham rigtigt at kende, og jeg ønsker slet ikke at gøre ham fortræd. Jeg vil kalde det en pause, så må fremtiden vise, hvad der sker, siger Parisa Tay til eb.dk.

Hun ønsker ikke at uddybe, hvad årsagen er til bruddet.

Hun fastslår dog, at det ikke har noget at gøre med aldersforskellen på 26 år – eller for den sags skyld Peter Asschenfeldts formue.

Asschenfeldt bekræfter brud

Peter Asschenfeldt bekræfter bruddet på sin Facebook-profil:

– Single igen! Det er jeg selvfølgelig ked af – men jeg vil så tænke på alle de sjove hyggelige timer jeg har haft med den smukke dejlige – intelligente – kvinde – jeg var så heldig at tilbringe tid med.

Notorisk levemand fylder 61 år

– Og jeg må respektere at man hver især står på sit eget sted i tilværelsen – med sine ønsker, mål og drømme. Og det er så ikke altid de ting passer sammen. Og det ved jeg – som 60 årig – man må respektere.

Parret har i følge eb.dk ikke boet sammen, selv om der var snak om at de skulle det.

Asschenfeldts luksus-lejlighed solgt: Scorer milliongevinst

Peter Asschenfeldt har været gift med Maria Hirse. De har et barn sammen.
Del din kommentar

Forsiden lige nu