Peter Birch har fundet en hårdtslående blondine

torsdag d. 21. februar 2013 kl: 20. 51 Af: Kendte.dk NY
 

Peters nye kæreste er både hot, hårdtslående og bare 19 år gammel. Denne Blondine har det sorte bælte i Tae-Kwon-Do. Pas på Amalie.!

 

Ulven Peters nye kæreste er kun 19 år og sort bælte. - Foto: Facebook

Ulven Peters nye kæreste er kun 19 år, gudesmuk og sort bælte. – Foto: Facebook

 

Peter Birch har fundet en hårdtslående afløser for Amalie
Det er ikke meget mere end en uge siden at Peter bekræftede han havde fået en ny kæreste men navnet ville han ikke ud med da hun ikke vil være i offentlighedens søgelys.

'Forside-frue' har snavet med Leonardo DiCaprio

 

Vi vidste selvfølgelig godt at der ikke vil gå længe før end dette var ændret og som spået så sket i denne uge har Peter afsløret hvem kæresten er og hun er ikke en hvem som helst.

 

Sort bælte
Hun er kun 19 år, hun har en snorlige figur som mange unge piger ville slå ihjel for, lyst hår og så har hun det sorte bælte i Taekwondo. Navnet er Selina Jørgensen og hun er ligesom Peter selv lige kommet ud af et turbulent forhold, af samme grund kalder parret sig heller ikke kæreste endnu men Peter ligger ikke skjul på han er forelsket i den smukke Selina.

 

Amalie – Behold ham endelig
Da kendte.dk snakker med Amalie er hun dog ikke et spor ked af Peter nu har fundet en ny. Jeg er sikker på det er godt for ham og at han har brug for en af være sammen med og så er jeg bare glad for det ikke er mig længere.

 

Jeg har fundet mig i så meget med Peter og det har været rigtig hårdt, jeg håber bare han behandler hans nye kæreste bedre end han gjorde med mig. Lad endelig hende beholde ham så er jeg da sikker på at slippe helt for ham forsætter hun.

 

Amalie forbliver single for nu
Amalie selv har ikke travlt med at finde en ny kæreste, nu skal jeg først finde mig selv igen efter alt det der har været med retssagen, Peter osv. Fortæller hun.

 

Læs også: Ulven Peter har fået ny blond kæreste

Læs også: Peter Birch: Amalie lyver

 

Se billedet: Amalie er blevet moster

Billede:  facebook

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu