Falktoft deler nøgenbillede af kollega iført banan-diller

fredag d. 16. december 2016 kl: 17. 38 Af: Elo Christoffersen
DR3, Peter Falktoft
Peter Falktoft (billedet) ønsker alle sine følgere ”god fredag”. Det gør han ved at dele et sjovt billede af sin kollega og kammerat Esben Bjerre. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)

Peter Falktoft ønsker alle sine følgere ”god fredag”. Det gør han ved at dele et sjovt billede af sin kollega og kammerat Esben Bjerre.

Hvil du følger radio- og tv-vært Peter Falktoft på Instagram, så har du nok opdaget et ret vildt billede i dag.

I denne søde juletid har Peter Falktoft underholdt sine følgere på Instagram med billeder af Esben Bjerre, der både er kammerat og kollega.

Deler nøgenbillede af Esben Bjerre

Fredag har Peter Falktoft smidt sit trumfkort. Og det er et nøgenbillede af Esben Bjerre.

– Esben au naturel tilsat jødehat og selvmordsbombebælte, skriver Peter Falktoft og fortsætter:

– Jeg har igen måtte sande, at ingen rigtig har orket at tage billeder af Esben før han mødte mig, så jeg kører virkelig på dampene og opfordrer alle med blot minimalt kendskab til Esben om at benytte stikkerlinjen, som er pivåben ellers bliver julen aflyst. Dog ikke denne fredag.

– Dette vidunderlige billede har været min screensaver igennem en længere periode – og nu deler jeg, som det sig hører til her i den søde juletid. #esbenogpetersjulekalender peaker for tidligt i år god fucking fredag!, skriver Peter Falktoft som kommentar til det sjove billede, der viser en nøgen Esben Bjerre iført en kunstig banan-penis.

Peter Falktoft har over 180.000 følgere på Instagram.

Kendt radiovært har fundet kærligheden igen

Se billedet nedenunder…

Kendis-kollektiv: Pernille Skipper flytter sammen med kendt TV-vært

8 dage til jul og i et desperat forsøg på at genvinde momentum, smider jeg mit trumfkort. Esben au naturel tilsat jødehat og selvmordsbombebælte💣 jeg har igen måtte sande, at ingen rigtig har orket at tage billeder af Esben før han mødte mig, så jeg kører virkelig på dampene og opfordrer alle med blot minimalt kendskab til Esben om at benytte stikkerlinjen, som er pivåben👀 ellers bliver julen aflyst. Dog ikke denne fredag. Dette vidunderlige billede har været min screensaver igennem en længere periode -og nu deler jeg, som det sig hører til her i den søde juletid. #esbenogpetersjulekalender peaker for tidligt i år 🎅🏼 god fucking fredag! PS: @aggeranders – det er ikke ovre endnu…

A photo posted by Peter Falktoft (@peterfalktoft) on15 låger er nu knappet op og Esben glæder sig så meget til juleaften at han efterhånden kun kan slå tiden ihjel ved at gøre sig til ved basinkanten i den dybe ende af offentlige svømmehaller landet over💦 #EsbenOgPetersJulekalender

A photo posted by Peter Falktoft (@peterfalktoft) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu