Peter Madsens elskerinde: -Det kunne have været mig

tirsdag d. 27. februar 2018 kl: 10. 09 Af: Elo Christoffersen

Ubådssagen er en af de mest opsigtsvækkende kriminalsager i nyere tid. I dokumentarserien "Ubådssagen: Hele historien" tager Kanal 5 danskerne helt tæt på sagens forløb.

En af Danmarkshistoriens mest omtalte kriminalsager kommer for retten den 8. marts.

Siden sensommeren 2017 har ubådssagen givet rum til spekulationer, teorier og gisninger i medierne, og den har samlet nationens og udlandets interesse.

Elskerinde taler ud

I dokumentarserien “Ubådssagen: Hele historien” møder seerne blandt andre Peter Madsens mangeårige elskerinde, Deidre King, som fortæller om deres forhold.

For selvom Peter Madsen var gift, havde han igennem mange år et åbent forhold til den dansk-amerikanske kvinde.

I dokumentarserien fortæller hun om sine bekymringer over, at det lige så godt kunne være hende, der havde været med på den skæbnesvangre tur.

Peter Madsens mangeårige elskerinde, Deidre King, som fortæller om deres forhold. Foto: Discovery Networks Danmark.

Peter Madsen og Deidre King havde nemlig planlagt en tur på ubåden dagen efter Kim Walls forsvinden.

Gennemgår sagen minut for minut

Dokumentarserien går helt tæt på historien om den unge, svenske journalist Kim Walls møde med den kendte, danske opfinder Peter Madsen.

Gennem blandt andre vidner, politi, eksperter og nære venner til Peter Madsen gennemgås hele sagen minut for minut.

Programdirektør hos Discovery Networks Danmark, Anne Garlichs, fortæller om baggrunden for dokumentarseriens tilblivelse:

Drama i retten: Derfor får raket-Madsen ikke sin dom i dag

– Vi laver programmer om emner og sager, som interesserer og berører danskerne. Interessen for denne sag har været enorm både i Danmark og i store dele af verden. Sagen er noget, som vi alle i medier og over spisebordet har talt om. Vi har lavet dokumentarserien om ubådssagen for at give danskerne et indblik i og overblik over en af de største kriminalsager i nyere tid, siger Anne Garlichs i en pressemeddelelse.

Efterforskningen

I løbet af dokumentarseriens to afsnit vil seerne få en kronologisk gennemgang af sagens efterforskning og blandt andre høre beretninger fra politiet, personer tæt på Peter Madsen, forhenværende drabschef Kurt Kragh, psykiater Henrik Day Poulsen og det personel, som foretog eftersøgningen i Øresund.

Medie: Peter Madsen havde mordplan klar til ubådstur

I løbet af dokumentarseriens to afsnit vil seerne få en kronologisk gennemgang af sagens efterforskning. Foto: Discovery Networks Danmark.

På den måde bringes seerne tæt på arbejdsgangen og udviklingen i en efterforskning og på det maskineri, der iværksættes, når den sættes i gang.

“Ubådssagen: Hele historien” vises på Kanal 5 den 5. marts klokken 21.

Del din kommentar

Forsiden lige nu