Peter var luder

fredag d. 24. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Peter Andre siger, at han var en luder før han mødte Jordan. Peter Andre karakteriserer sig selv som en luder. Han har afsløret en hel del af de ting han lavede, inden han blev en respektabel gift mand. Han fortæller, at han gik i seng med groupies, prøvede trekanter, og er endda blevet medlem af ”1000 mil klubben”.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

”Min manager sagde til mig, at jeg skulle gå i seng med en groupie i hver eneste by vi kom forbi på tour, da jeg aldrig ville blive inviteret tilbage. Så jeg samlede pigernes telefonnumre, og gik i seng med dem alle på vejen tilbage. Det bedste var når der var to kvinder, og jeg så på mens de hyggede sig med hinanden. Jeg har prøvet stort set alt hvad der er at prøve seksuelt. Engang gik det lidt hedt til med en pige jeg mødte på et fly. Jeg var praktisk talt en mandlig luder,” fortæller Peter. Nu er han dog blevet gift med Jordan, og alt det andet hører fortiden til.

Del din kommentar

Forsiden lige nu