Phil Collins klar til at gøre comeback

torsdag d. 29. oktober 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Phil Collins brød igennem som både trommeslager og forsanger i bandet Genesis.

Phil Collins brød igennem som både trommeslager og forsanger i bandet Genesis. Foto: Victoria Will/AP

Phil Collins er tilbage efter sin pension i 2011. Undervejs har han kæmpet med mørke perioder, hvor han var ved at drikke sig selv ihjel.

– Hesten er ude af stalden, og jeg er ivrig efter at komme i gang.

Med disse ord proklamerer Phil Collins, at han er klar til at gøre comeback, efter at han pensionerede sig selv i 2011.

Dagens fødselar har altid været på stikkerne

“In The Air Tonight”-sangerens seneste album er “Testify” fra 2002, men nu planlægger han både en comeback-turné og en ny soloplade. Og sangskriveren fortæller, at hans børn havde stor indflydelse på beslutningen.

– Mine børn er 10 og 14 år nu, og de vil gerne se, hvad deres far laver. De gik stadigvæk i ble, da jeg sidst var på turné. De elsker min musik, og jeg vil gerne tage dem med ud, så de kan nyde den, fortæller Collins til Rolling Stone.

Familien fik Collins på pension

Det var også familien, der i sin tid fik den britiske popstjerne til at gå på pension, men da han blev skilt i 2008 og ikke kunne se sine børn så meget længere, begyndte det at gå skævt for Collins, der søgte trøst på bunden af en flaske.

– Skilsmissen efterlod mig med en masse tid til at tænke over, hvad der var sket. Jeg gennemgik et par mørke perioder, hvor jeg drak for meget. Jeg slog tiden ihjel ved at se tv og drikke, og det kostede mig næsten livet. Men i dag har jeg ikke drukket i tre år.

Collins kæmper for tiden med smerter efter en rygoperation, men så snart han er i bedring, er han klar til en international turné, hvor der desværre ikke er nogen aktuelle planer om at lægge vejen forbi Danmark.

Fans drømmer om gendannelse af Genesis

Nyheden om hans comeback har også fået Genesis-fans til at drømme om en gendannelse, men indtil videre vil Collins ikke forpligte sig til noget.

– Lad os starte med solo-tingen først. Jeg elsker drengene fra bandet, jeg vil bare foretrække at gøre det her først. Lad os nu lige se, hvordan det her går, fortæller han og understreger, at han i øjeblikket bare er glad for at være tilbage.

Datter til verdenskendt sanger: -Jeg tilgiver dig

– Jeg er bare et meget lykkeligt sted lige nu.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu