Phil Collins køber popprinsseses hus

onsdag d. 17. juni 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Phil Collins har købt Jennifer Lopez' tidligere hus i Biscayne-bugten i Miami for godt 218 millioner danske kroner.

Phil Collins har købt Jennifer Lopez’ tidligere hus i Biscayne-bugten i Miami for godt 218 millioner danske kroner. Foto: Colourbox/free

Trommeslageren og sangeren fra det verdenskendte, men nu opløste band Genesis har købt Jennifer Lopez’ gamle strandhus.

Som kendis kan man godt have brug for lidt privatliv og et par forskellige huse at flygte til, når paparazziene kommer for tæt på.

Dagens fødselar har altid været på stikkerne

Sådan er det i hvert fald for trommeslager og sanger Phil Collins. Men en bolig i New York og et hus i Schweiz er ikke nok. Han har nu også købt et hus i Miami med udsigt over Biscayne-bugten og en kæmpe have.

Men det er ikke et hvilket som helst hus. Det er nemlig popprinsessen Jennifer Lopez’ tidligere hjem.

Det skriver Female First.

Og her får Collins masser af plads til at gemme sig for resten af verdenen. På den store grund med over en hektar have, har huset hele syv soveværelser, otte badeværelser, et udendørskøkken, pool, bådplads og en fiskedam med de flotte hvid-orange japanske koi karper.

Men det er ikke nok for Collins. Ejendomsmægleren, som Collins har købt huset af, er nemlig i gang med at renovere huset, før familien på fire flytter ind. Renoveringen består blandt andet i at fjerne loftet og bygge værelserne på anden sal om.

Datter til verdenskendt sanger: -Jeg tilgiver dig

Huset har i alt kostet Collins 33 millioner dollar, hvilket svarer til godt 218 millioner danske kroner. Han bor lige nu i Schweiz med sin kone og to sønner Nicholas og Matthew, men savnede et større stykke land.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu