Phil Collins skyder retrospekt kampagne

søndag d. 1. november 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Phil Collins udkommer med aldrig før hørt versioner af hans største sange til januar. Pressefoto

Phil Collins udkommer med aldrig før hørt versioner af hans største sange til januar. Pressefoto

Phil Collins er netop blevet opereret i ryggen. Derfor bliver hans store tilbageblik over karrieren skubbet til januar 2016

Efter en omfattende ryg-operation blev Phil Collins rådgivet af læger, der ikke mente, at rejse var godt for sangeren. Derfor er hans store “Take A Look At Me Now”-kampagne skudt til januar 2016.

Dagens fødselar har altid været på stikkerne

Kampagnen indeholder gen-udgivelsen af to af Phil Collins helt store solo-albums, “Face Value” og “Both Sides”. De to albums skulle være udkommet den 6. november, men de bliver altså skudt til januar.

– Jeg er så skuffet over at være nødt til at forsinke udgivelsen, men jeg glæder mig til, at jeg for alvor kan stå bag kampagnen i det nye år, når jeg kan bevæge mig igen, siger Phil Collins i en pressemeddelelse.

En storsælgende karriere

Phil Collins har i løbet af sin 43 år lange karriere solgt over 100 millioner albums og haft adskillige nummer et-hits. Alle Phil Collins’ otte soloalbums vil blive genudgivet i “Take A Look At Me Now”-kampagnen i remastered udgaver – og der vil være aldrig før hørt sange på albummerne.

Phil Collins har selv udvalgt og kompileret de sange, der er med i kampagnen. Hans idé var at undersøge, hvordan hans sange har udviklet sig over tid.

Datter til verdenskendt sanger: -Jeg tilgiver dig

Der er især fokus på, hvordan de originale indspilninger adskiller sig fra live-versioner – der i nogle tilfælde er optaget mange år efter, de oprindeligt blev indspillet.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu