Bond-stjerne blæser på kritikere: -Jeg synger i Mamma Mia

onsdag d. 12. juli 2017 kl: 20. 43 Af: Ritzau Fokus
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan har fået kritik for sin sangstemme i "Mamma Mia", men det preller af på ham. Foto: Danny Moloshok/Scanpix.

Skuespilleren Pierce Brosnan har fået kritik for sin sangstemme i "Mamma Mia", men det preller af på ham.

Han er bedst kendt for at overvinde alverdens skurke som hårdtslående agent 007 i James Bond-film som “Die Another Day”.

Men skuespilleren Pierce Brosnan er i øjeblikket mest optaget af at finpudse sin sangstemme til den nye ABBA-film “Mamma Mia: Here we go again!”.

Blæser på kritikere

For på trods af den kritik, der har mødt den irskfødte skuespiller, da han gav sin vokal frit løb i den første Mamma Mia-film, så blæser Pierce Brosnan på kritikerne, lyder det i et nyt interview med USA Today.

– Jeg mener, verden er klar til “Mamma Mia 2”, og jeg mener, verden er klar til at høre mig synge endnu engang, lyder det fra 64-årige Brosnan.

Sang falsk og dårligt

Som en af tre bejlere til Meryl Streep i den første film mødte Bond-stjernen mange meninger om, at han sang falsk og dårligt.

Ikonisk agent med licens til at dræbe runder et halvskarpt hjørne

Men Pierce Brosnan kaster sig ud i det nye projekt med stemmebåndet klar til kamp.

– Jeg synger, tro mig, jeg synger. Jeg er nødt til at synge. Jeg er ligeglad med, hvad de siger. Jeg elsker at synge. Folk ansætter mig ikke nødvendigvis for min sang, men jeg vælger at synge, fastslår skuespilleren.

Det originale hold med Meryl Streep, Stellan Skarsgård, Colin Firth og Amanda Seyfried medvirker også i den nye Mamma Mia-film, der får dansk premiere i sommeren 2018.

Pierce Brosnan har endda en idé til, hvordan han virkelig kan synge den nye film i gang.

Store stjerner vil gerne funkle i danske film

– Måske de skulle åbne filmen med mig, der synger i badet. Der har du det, joker skuespilleren.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu