Pilgaards kæreste: Pinligt og useriøst

søndag d. 25. oktober 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Hans Pilgaard fortalte under lørdagens Knæk Cancer-show, at han fik konstateret tarmkræft i marts.

Hans Pilgaard fortalte under lørdagens Knæk Cancer-show, at han fik konstateret tarmkræft i marts. Foto: BONNERUP CLAUS/Polfoto

Hans Pilgaards kæreste langer ud efter unuanceret dækning af Knæk Cancer-showet.

Den populære “Hvem vil være millionær”-vært Hans Pilgaard sprængte lidt af en bombe ved lørdagens store indsamlingsshow “Knæk Cancer”, da han afslørede, at han fik konstateret tarmkræft i marts. Men dækningen af indsamlingsshowet har ifølge hans Pilgaards kæreste, Jobbe Hansen, været alt for fokuseret på, at produktionen har kostet 21 millioner kroner.

Tv-vært styrter på cykel: Så slemt er han kommet til skade

– Debatten om hvorvidt 21 millioner kroner er for mange penge til at producere “Knæk Cancer” for, som ellers kunne være gået til Kræftens Bekæmpelse, er ganske enkelt for unuanceret og journalisterne tager deres profession for useriøst, skriver Jobbe Hansen på Facebook.

Langer ud efter Radio24syv

Hans Pilgaards kæreste, som er formand i foreningen “Homosocialt Fællesskab”, mener debatten mangler nuancer, og kalder det for “kopier-og-sæt-ind-journalistik”. Særligt har 25-årige Jobbe Hansen set sig gal på Radio24-Syvs debatprogram “Det, vi taler om”.

– Den debat, som “Det, vi taler om” krampagtigt forsøger at lægge op til, fremstår pinlig og useriøs, fordi den netop mangler essens og rigtig journalistik, men i stedet falder til smagsdommerens skadefro forudindtagelse, skriver han.

Jobbe Hansen, som tidligere har vundet “Mr. Gay”, argumenterer for, at tv generelt koster mange penge, og at resultatet ofte står mål med udgifterne.

– Så er 21 millioner kroner for meget? Nu hvor jeg ikke er uddannet journalist, kan jeg godt tillade mig at sige, at nej, det er ikke for mange penge. Alle gode produkter koster mere end de dårlige produkter. Derudover må det siges, at parallelt med at udgifterne til “Knæk Cancer” er steget, er det samlede beløb, som er blevet indsamlet, også steget betydeligt, konkluderer 25-årige Jobbe Hansen.

Hans Pilgaard: -Jeg har kæmpet for at slippe perfektionismen

Se hele opslaget her: https://www.facebook.com/jobsen/posts/10208046767425769?fref=nf

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu