Flere kongelige deltog i årets bryllup

lørdag d. 20. maj 2017 kl: 12. 49 Af: Ritzau Fokus

Pippa Middleton, der blev verdenskendt som brudepige, stod lørdag brud ved glamourøst bryllup.

Philippa “Pippa” Middleton, der er søster til Storbritanniens hertuginde Kate, blev lørdag viet til en velhavende finansmand ved et opsigtsvækkende bryllup, der har fået en intens dækning i de britiske medier.

Pippa Middleton er gravid: Afslører det et usædvanligt sted

Op til brylluppet, som i den britiske tabloidpresse, er blevet kaldt året sociale begivenhed, har der navnligt været fokus prins Harrys kæreste, den 35-årige skuespillerinde Meghan Markle, der er kendt fra den amerikanske tv-serie “Suits”.

Meghan Markle ledsagede prins Harry til bryllupsfesten, selv om parret ikke er forlovet.

Gift ved privat fest

Den 33-årige Pippa Middleton blev gift med mangemillionæren James Matthews ved en privat fest, hvor der angiveligt var inviteret omkring 150 mennesker.

Matthews’ lillebror Spencer, som er stjerne i den populære britiske reality-serie “Made in Chelsea”, var ifølge pressen forlover ved brylluppet.

Vielsen fandt sted i en landsbykirke i Englefield, Berkshire, som ligger tæt på landsbyen Bucklebury omkring 80 kilometer vest for London, hvor bruden voksede op sammen med sin storesøster Catherine og lillebroren James.

Da den dengang borgerlige hertuginde Catherine af Cambridge i april 2011 gik op ad kirkegulvet for at gifte sig med Storbritanniens prins William rettede manges øjne sig ikke kun mod bruden.

Bag hende gik lillesøsteren, som fik tilnavnet “perfect Pippa”, fordi hendes brudepigekjole smøg sig rundt om hendes krop på den måde, som den gjorde.

Det royale bryllup dengang blev set af omkring to milliarder mennesker.

Efter brylluppet mellem prins William og hendes søster blev Pippa Middleton næsten lige så populær som hertuginden selv.

I en periode tog paparazzofotografer 400 fotos af Pippa Middleton dagligt.

Pippa Middleton er blandt blevet en kendt klummeskribent, kogebogsforfatter og repræsentant for flere velgørenhedsfonde.

Pippa Middleton stjal billedet til royalt bryllup: Men det var af de helt forkerte årsager

Prins William og Kates søn, prins George, og deres datter prinsesse Charlotte, var deltagere i ritualerne i kirken som brudepige og “brudesvend”.

/ritzau/AFP

Del din kommentar

Forsiden lige nu