Pippi-klingende millionvilla på tvang

lørdag d. 11. juni 2016 kl: 18. 12 Af: Elo Christoffersen
VillaKullaberg
Villa Kullaberg skal på tvangsauktion. Foto: Tvangsauktioner.dk.
 

Den Astrid Lindgren-klingende ejendom Villa Kullaberg i Nordsjælland er netop begæret på tvang. Officielt er huset vurderet til 20 mio. kr.

Der er et gelænder, man kan kure på. Metervis af gulve man kan danse rundt på med skrubbebørster på fødderne. Og et stort køkken hvor pandekagerne kan fyres fra komfuret over skulderen til de heldige gribende modtagere i spiseafdelingen.

Prinsen er kommet på Facebook

Det 885 kvadratmeter store hus på Gammel Strandvej i Espergærde med navnet Villa Kullaberg, der leder tankerne i retning af Pippis Villa Villekulla, er netop begæret på tvang på Tvangsauktioner.dk. Det skriver Boliga.

Huset har tidligere været til salg hos Home Erhverv til en pris på 17.995.000 kr.

Kun navnet minder om Pippi Langstrømpe

Udover ejendommens navn er der ikke meget, der minder om Pippi Langstrømpe, Hr. Nilsson og Lille Gubbens hjem i det svenske. Villa Kullaberg, der er opført under 1. verdenskrig, er nemlig et kontor-domicil ejet af virksomheden Humlegården ApS, der er under konkurs.

Huset er officielt vurderet til 20 millioner kr. – men kan altså nu skifte hænder til et noget lavere beløb, skriver Boliga.

Gennem tiden har huset været brugt som pensionat, kursus-ejendom og behandlingshjem. Tvangsauktioner.dk oplyser, at ejendommen bærer præg af, at den ikke har været beboet og vedligeholdt siden 2012.

Den nye køber skal altså være klar til at give huset en kærlig overhaling med maling, puds og nye vinduer.

4-årig datter døde: Forældre gav hende heroin

Villaen skal på tvangsauktion den 14. juni.

Se flere billeder af Villa Kullaberg her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu