Pirates of the Caribbean et hit

lørdag d. 12. juli 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pirates of the Caribbean er et hit, og har slået Terminator 3s førsteplads. Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl er en Walt Disney film. Den blev lavet, da man kan finde piraterne i Disney temaparkerne, og en god idé ville være, at lave en film over dem, ligesom der er lavet over alt andet, man kan finde i Disneys parker, såsom Løvernes Konge, Skønheden og Udyret og Peter Pan.

Filmen havde premiere i onsdags, og indtjente 13,5 millioner dollars i billetsalg, om torsdagen indtjente den 10,3 millioner dollars. Det er ca 1 million $ mere end hvad Terminator 3 – Rise of the machines indtjente..

Johnny Depp, der har hovedrollen, er fantastisk, og filmen er rigtig god. Depp spiller Captain Sparrow, en dårlig fyr, der ser sig selv som kvindernes mand. Sparrows skib bliver hijacked af hans rival Captain Barbossa (Geoffrey Rush), og Sparrow strander på en ø. Han finder en udvej, og søger derefter hævn. Kampen mod Barbossas pirater viser sig, at være spøgelsesagtig, da der hviler en forbandelse over skibet og mandskabet. Når månelyset rammer dem, bliver de til skeletter.

Tv-vært død af aggressiv sygdom

Men filmen er ikke uhyggelig. Det er en sjov film, der bringer det indre barn frem i én, specielt for fyrernes vedkommende. Enhver lille dreng har på et eller andet tidspunkt drømt om, at blive pirat. Så der er noget at se frem til, når filmen får premiere i Danmark.

Del din kommentar

Forsiden lige nu