Planlagde at dræbe Michelle Obama

fredag d. 13. juli 2012 kl: 8. 49 Af: Kendte.dk NY
 

En politibetjent fra Washington DC politi som har arbejdet for det hvide hus sikkerheds styrke planlagde at skyde Michelle Obama!

Eks-præsident i højt humør joker om sit eget portræt

En kollega til betjenten der fremkom med truslen om at komme første damen til livs, overhørte samtalen som blev fremsat over en telefonsamtale Onsdag morgen. Truslen er i øjeblikket under efterforskning af DC politis interne afdeling, og Secret Service er blevet underrettet. Imens er den pågældende betjent som antageligt fremkom med truslen sat til at lave administrativt arbejde.

Se videoen: Obama imiterer Beyoncé

En kilde fortæller at politibetjenten var blevet hørt sige truslen over telefon, samtidigt med et vidne har set betjenten vise et billede på sin telefon af den pistol som skulle bruges til at dræbe Michelle Obama. En anden kollega til betjenten som også overhørte samtalen raporterede straks til sin overordnede. Talsmand for DC politi Gwendolyn Crump, anerkender hændelsen via mail hvor hun skriver, “Vi har modtaget en anmeldelse om at der er blevet sagt upassende bemærkninger, og vi er igang med at undersøge disse beskyldninger nærmere” Men nægtede at gå i detaljer.

Trods truslen er der ingen beviser for at verdens mægtigste kvinde nogensinde var i livsfare.

Del din kommentar

Forsiden lige nu