Playboy Holly: Min datter skal ikke i playboy

fredag d. 7. december 2012 kl: 12. 16 Af: Kendte.dk NY
 

Den tidligere playboy model og forlovede til Hugh Hefner Holly Madison siger at hun den datter hun er gravid med ikke skal være med i playboy nogensinde

 

Holly Madison vil ikke se datter i Playboy Kendte

Foto: (Hollywoodscoop)

 

Den nu tidligere Playboy model Holly Madison som også var en af Hefner‘s kærester på et tidspunkt håber på at den datter som hun er gravid med ikke får lyst til at gå i samme fodspor som hendes mor.

 

– Man bliver ikke behandlet med respekt i det miljø. Jeg er fra en lille by og er vokset op med at billeder af Jenny McCarthy og Pamela Anderson, der har gjort det flot efter Playboy-tiden.

 

Læs også: Jenny McCarthy havde sex med et træ

 

Næppe i Playboy
 – Men det er ikke så glamourøst, som man måske tror. Heldigvis ønsker børn ikke blive det samme som forældrene, så det er næppe sandsynligt, at hun vil blive rebelsk og vise sig nøgen i Playboy. Jeg synes i hvert fald, at hun fortjener en bedre skæbne, siger Holly Madison, der venter sit første barn med kæresten, Pasquale Rotella.

 

Hun afviser også at skulle vise sin krop frem når graviditeten er overstået, og tilføjer at fra nu af ser man hende kun i bikini men uden brystvorterne.

 

Se billeder fra hendes tid i Playboy herunder:

 

Kilde: (Ekstrabladet)

 

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu