Playboy-jubilæum

søndag d. 7. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der er gået 50 år siden det første Playboyblad udkom og det blev fejret med en stor fest i New York, hvor eks-bunnyen Pamela Anderson blev aftenens store midtpunkt sammen med bladets grundlægger og redaktør, Hugh Hefner.

Pamela Anderson poppede op af en kæmpestor paplagkage iført en lille sort kjole, mørke solbriller og sorte kaninører og gav derefter sin tidligere arbejdsgiver, Hugh Hefner, et ømt kys på kinden. Hefner er for nyligt fyldt 77, men han har ingen planer om at trække sig tilbage og gå på pension: “Jeg er den lykkeligste fyr på planeten. Det jeg arbejder med, holder mig ung. Jeg vil blive ved med det, så længe jeg kan”, sagde han.

Linse opfylder Lebbe Lones store ønske

Hugh Hefner udgav for 50 år siden det første Playboy nummer, der havde Marilyn Monroe på forsiden. Dengang måtte han låne 4000 kroner, for at få råd til at lave det første nummer, men det beløb fik han hurtigt tjent ind igen. I løbet af de sidste 50 år er bladet blevet en international succes og Hefner er blevet styrtende rig, takket være sine sexede modeller.

Del din kommentar

Forsiden lige nu