Pokerstjerne skudt tre gange

mandag d. 3. december 2012 kl: 11. 24 Af: Kendte.dk NY
 

Danmarks ubestridte poker konge Theo Jørgensen blev i nat skudt tre gange af tre mænd efter hjemmerøveri


Theo Jørgensen blev i nat skudt tre gange i eget hjem Kendte

Foto: (Showplay)

 

 

Dansk Pokerstjerne skudt 3 gange
Politiet har prøvet at holde det en hemmelighed om hvem det var der blev skudt i nat i Greve under et hjemmerøveri, men nu har kilder tæt på Theo Jørgensen som til dagligt er en af Danmarks største pokerstjerner fortalt at det er ham som er blevet skudt.

 

Sølvræven skudt i eget hjem
Han er stadig indlagt men skulle eftersigende være uden for livsfare efter dramaet som skete i hans hjem i Greve, foran hans kone.

 

Læs også: Michael Phelps tester ny karriere

 

Ifølge kilden udleverede Theo Jørgensen alle de euro og dollars som han havde liggende derhjemme til røverne, men den Engelsk talende røver mente ikke at det kun kunne være det som han lå inde med i hjemmet.

 

En advarsel
Om de tre skud som Theo Jørgensen fik i benet var en advarsel, eller forsøg på at få flere penge ud af ham vides endnu ikke. Konen var den som kontaktede politiet der derefter afsøgte området endnu uden held.

 

Theo Jørgensen som i 2010 blev anset for at have lavet op mod $2.400.000 på online poker, kan have været offer for et hjemmerøveri som ikke var en tilfældighed men planlagt grundet hans liv som poker millionær.

 

Kilde: Ekstra Bladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu