Politiet leder igen efter Sinéad O’Connor

fredag d. 24. juni 2016 kl: 14. 21 Af: Ritzau Fokus
Så er den tilsyneladende gal igen med den irske sangerinde Sinéad O'Connor.
Så er den tilsyneladende gal igen med den irske sangerinde Sinéad O'Connor. Foto: Matt Sayles/AP

Amerikansk politi leder igen efter den irske sangerinde Sinéad O'Connor, efter at de har modtaget et tip om, at musikeren vil begå selvmord.

Den irske sangerinde Sinéad O’Connor har flere gange været i mediernes søgelys for flere kontroversielle ytringer om blandt andet kvinder, misbrug og religion.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Det var dog ikke den 49-årige musikers udtalelser, der for under én måned siden vakte offentlighedens opmærksomhed.

Sinéad O’Connor blev nemlig meldt savnet efter en cykeltur, og en større politistyrke i den amerikanske delstat Illinois ledte med lys og lygte efter stjernen.

Efterlysningen fik en stor mediebevågenhed, da Sinéad O’Connor tidligere havde modtaget medicinsk behandling, efter at hun havde truet med at begå selvmord.

Artisten bag albummet “The Lion and the Cobra” blev dog fundet i god behold, men nu leder det amerikanske politi efter hende igen. Det skriver flere medier heriblandt The Telegraph.

Havde planer om at springe ud fra bro

Ifølge The Telegraph modtog det amerikanske politi en rapport fra det irske politi, hvori der stod, at Sinéad O’Connor havde planer om at springe ud fra en bro.

The Telegraph skriver desuden, at Sinéad O’Connors forsvinden endnu ikke efterforskes som en sag, hvor personen direkte savnes og er forsvundet, men at politiet fortsat leder efter hende.

Sinéad O'Connor er fundet i god behold

Sinéad O’Connor er bedst kendt for sin version af det populære nummer “Nothing Compares 2 U”, som er skrevet af den afdøde musiker Prince.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu