Politiet overrasker kontroversiel rappper

torsdag d. 12. marts 2015 kl: 9. 55 Af: Ritzau Fokus
 
Et kæmpe politihold var rykket ud til et skyderi ved rapperen Lil Waynes hus. Men anmeldelsen viste sig at være en joke.

Et kæmpe politihold var rykket ud til et skyderi ved rapperen Lil Waynes hus. Men anmeldelsen viste sig at være en joke. Foto: Lynne Sladky/AP

Lil Wayne blev onsdag udsat for det amerikanske fænomen “swatting”, hvor en person påstod at have skudt fire mennesker i rapperens hjem.

Den amerikanske rapper Lil Wayne fik sig noget af en overraskelse, da politiet i Miami Beach pludselig rykkede ud til et formodet skyderi i rapperens hjem onsdag.

Kendt rapper fundet livløs

Politiet havde modtaget et opkald fra en person, som påstod at have skudt fire mennesker i rapperens hjem.

Men den anonyme anmeldelse var blot en tarvelig joke – et fænomen kaldet “swatting”, som andre kendisser i Hollywood tidligere har været ofre for.

Det skriver ABC News.

“Swatting” betyder, at en anonym anmelder ringer til politiet og overbeviser dem om, at de eksempelvis har affyret skud, påsat brænd eller at nogle vil begå selvmord, hvorefter et stort politihold rykker ud.

Både Rihanna, Tom Cruise og Justin Timberlake er blandt kendisserne, der har været ofre for det ubehagelige fænomen.

I Justin Timberlakes sag lød anmeldelsen – ud over skyderi – på, at gerningsmændene skulle have efterladt en boks med blinkede rødt lys.

Lil Wayne udtaler gennem sit pladeselskab Young Money, at han er okay.

Rapper stormer af scenen til cannabis-show

– Wayne er okay. Han var ikke hjemme under episoden, skriver Young Money på Twitter.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu