Politiet træt af Heather Mills

fredag d. 16. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Politiet er ved at være temmelig trætte af Heather Mills-McCartney, fordi hun konstant ringer til dem om snart den ene, snart den anden trussel mod hende. Det meste af det er småting, som det slet ikke er deres opgave at tage sig af, og det indebærer, at de har mindre tid til at tage sig af de opkald, hvor der virkelig er tale om en nødsituation. Paul McCartneys fraseparerede hustru fastholder dog, at hun ikke er hysterisk – der er virkelig ”magtfulde kræfter” på spil, som truer hende, så det er ikke for at genere politiet, at hun ringer dem op. Hun har alvorligt brug for beskyttelse.

Brev skrevet på Titanic: Nu er det solgt

Vrøvl, siger det lokale politi, som har advaret hende om, at de snart vil begynde at tage hendes opkald mindre alvorligt, hvis hun fortsat ringer til dem hver gang, paparazzifotografer følger efter hende. ”Vi er i øjeblikket nødt til at bruge en uforholdsmæssig stor del af vores tid på en bestemt person,” er den måde, politiets talsmand diplomatisk beskriver situationen.

Kevin Moore fortsætter med at forklare politiets dilemma: ”Vi er forpligtet til at reagere på alle opkald, men det er klart, at hvis der er personer, som ringer meget ofte, risikere de at blive behandlet som drengen der råbte ”Ulv”,” siger han, med henvisning til historien om drengen der gang på gang råbte op om, at der var fare på færde – med det resultat at ingen til sidst troede på ham, da det virkelig var tilfældet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu