Rasmus Jarlov ude af Vild med dans

lørdag d. 26. september 2015 kl: 6. 02 Af: Ritzau Fokus
 
Rasmus Jarlov og Mille Funk måtte fredag aften forlade Vild med dans.

Rasmus Jarlov og Mille Funk måtte fredag aften forlade Vild med dans. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

Rasmus Jarlov og Mille Funk måtte fredag vinke farvel til Vild med dans, efter de endte i omdans sammen med Patrick Berdino og Jenna Bagge.

Alvoren gik op for parrene i Vild med dans, da det første par måtte vinke farvel til danseeventyret sidste fredag.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

De resterende 11 dansepar har derfor trænet hårdt for at imponere dommere og seere denne fredag, hvor dansene jive, salsa, wienervals og tango igen var på programmet.

På trods af den hårde træning endte det med, at folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk måtte forlade det populære danseprogram.

Det skete efter en omdans mod cirkusprinsen Patrick Berdino og danseren Jenna Bagge.

Sidste fredag fik den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk et par hårde ord med på vejen fra den erfarne dommer Jens Werner. Denne aften var der dog også en smule ros til parret, der i alt fik otte point. Men det var altså ikke nok.

Håndboldspilleren Katrine Fruelund og dansepartneren Aslak Amtrup endte i omdans i sidste uges program, men denne gang overraskede de særligt én af dommerne.

– Det var dog imponerende. Det må jeg sige. I mine øjne er du den, der har gjort størst fremskridt, sagde Britt Bendixen, der efterfølgende gav parret fire point.

Det lykkedes dog ikke at imponere alle dommerne, men det var nok til, at parret kunne gå direkte videre.

Det var et mere enigt dommerpanel, der roste fodboldhelten John “Faxe” Jensen og partneren Karina Frimodt for deres wienervals. Fodboldspilleren fik i den grad oprejsning efter sidste uges dans, hvor klappen gik ned midt på dansegulvet. Parret fik i alt 16 point af dommerne, der pointerede, at han ikke lavede en eneste fodfejl i wienervalsen.

Allerbedst gik det sangeren James Sampson og den erfarne daner Mie Moltke, der sammenlagt fik 18 point for deres hurtige jive.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De resterende 10 par kan opleves på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu