Ponygate: Hademails strømmer mod Camilla Plum

søndag d. 30. juni 2013 kl: 7. 04 Af: Ritzau Fokus
 

- Jeg oplever, at folk mener, at jeg skal have skåret hovedet af, og at min søn skal have skåret hovedet af. Det er skræmmende, og bestemt mest skræmmende for alle mine børn, siger 56-årige Camilla Plum til B.T. Foto: Jan Unger / POLFOTO

Camilla Plum råber om hjælp: -Risikerer at miste alt

Camilla Plums søn er i skjul efter dødstrusler. Tv-kokken er rystet over folks vilde aggression.

– Der er så stor aggression i samfundet, at de nu er et sted, hvor de ikke risikere at blive truet – eller at de trusler, der er kommet, bliver ført ud i livet.

Forfatteren og kogekonen Camilla Plum taler om sine sønner. Hun er forfærdet over de tusindvis af hademails og trusler, der er strømmet mod hendes og sønner efter ponydrabet på en strand i Nordsjælland lørdag aften.

I et interview med B.T. taler Camilla Plum ud om de seneste døgn.

– Det er uhyggeligt tankevækkende, at jeg får tusindvis af hademails, trusler på livet, trusler på mine børns liv, og rigtig mange af dem kører efter en retsopfattelse, som simpelthen ikke er lov i Danmark. Det er øje for øje, tand for tand. Det er virkelig primitivt, siger hun til B.T.

– Jeg oplever, at folk mener, at jeg skal have skåret hovedet af, og at min søn skal have skåret hovedet af. Det er skræmmende, og bestemt mest skræmmende for alle mine børn, siger 56-årige Camilla Plum til B.T.

Hun mener, at ponydrabet i Tisvildeleje er helt ude af proportioner, da dyret ikke blev mishandlet, og at folk bruger sagen til at forsøge at skade hende.

Camilla Plum: -Nogen har taget min "Numse"

– Der er tale om, at min søn har slagtet et dyr. Og det må man faktisk godt, hvis man vil spise det selv, men det er et rigtig tåbeligt sted at gøre det, erkender tv-kokken, der kalder sin søn “en ballademager”, som aldrig ville mishandle et dyr.

Nordsjællands Politi skal nu undersøge, om der var tale om grov mishandling af en shetlandspony eller blot en slagtning, da Camilla Plums 24-årige søn og to venner skar hovedet af ponyen og tog indvoldene ud – angiveligt for at spise hesten dagen efter til sankthans.

Del din kommentar

Forsiden lige nu