Poolmand til Beckham

torsdag d. 24. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

David Beckham bliver lidt af et særsyn i USA, for han står til at tjene en formue på klubskiftet til amerikanske L.A. Galaxy, og det til trods for, at fodbold altså ikke er nogen stor sport, som man kan leve af i Amerika. Medmindre altså, man lige hedder David Beckham og er en af verdens bedste spillere.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Under alle omstændigheder kan de nye klubkammerater slet ikke følge med, når det gælder lønnen, og derfor er mange af dem nødt til at have jobs ved siden af sporten. Forsvarsspilleren Ty Harden tjener f.eks. sølle 9.000 pund om året, og det derfor driver han ved siden af et firma, som renser folks swimmingpools – og den slags har stort set alle i Californien.

Ty Harden udtaler, at David da hellere end gerne må henvende sig til ham, hvis han har brug for nogen til at rense poolen i familiens palæ, for, som han udtrykker det:

“Det kunne godt blive lidt pinligt, hvis han nu inviterer nogle af os til middag på en fin restaurant og så forventer, at vi skal gøre gengæld. Den slags har jeg kun råd til, hvis han betaler mig et par hundrede dollars for at rense hans pool.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu