Popdivaerne klar med nye tricks

tirsdag d. 13. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Popdivaerne er i fuld gang med at planlægge deres nye tricks til Brit Awards. Det sker noget nyt hver år, hver gang der er prisoverrækkelser i musikkens verden, så hvorfor skulle dette år være anderledes. Sidste år overtog Christina Aguilera MTV Awards. Hun startede med at udtale, at det var hendes aften, og det blev det også til. Hun optrådte i alt fra nonnedragt til næsten ingen tøj.

Christina har dog en konkurrent på denne front. Kylie Minogue har taget alle englænders hjerter med storm. Ved sidste års Brit Awards lavede hun et forrygende show, hvor hun dansede med Justin Timberlake, der fik lov til at tage hende på røven. Ved MTV Europe Awards optrådte hun i en hvid meget gennemsigtig sag, så man kan roligt sige, at der er kamp om populariteten blandt divaerne.

Superstolt vinder efter 45 døgn på øde ø: - Vi var alle fem værdige vindere

Britney Spears er også godt med i kampen, efter hendes hede kys med Madonna ved MTV Awards. Kysset har givet hende meget omtale og øget hendes popularitet. Madonna gjorde det samme med Christina Aguilera, men hun fik ikke den samme omtale ud af det. Britneys nye video med Madonna har også været en stor succes i kampen om popularitet. Beyonc

Del din kommentar

Forsiden lige nu