Popmusik skal gøre Tivolirevyen mere nutidig

fredag d. 30. maj 2014 kl: 8. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Szhirley (til venstre) synger og danser poppen ind i revyviserne i Tivolirevyen “Tam Tam”. Foto: JAN UNGER/POLFOTO

Den traditionelle Tivolirevy skal poppes op, mener holdet bag dette års revy i Tivoli “Tam Tam”.

Tivolirevy i Den gamle Have i København klinger nok mere af tradition end af at være moderne og i udvikling. Det vil holdet bag årets Tivolirevy “Tam Tam” imidlertid gøre noget ved.

Frygtløse revystjerner spidder prins og Løkke

– Vi har forsøgt at give det musikalske et spark bagi. Rent instrumentalt arbejder det sig lidt væk fra de traditionelle revyviser og mere hen imod popmusik, fortæller skuespilleren Niels Olsen, der er en af de bærende kræfter på dette års revyhold i Tivoli.

Sidst, der blev spillet revy i Tivoli, var i 2003, hvor teaterensemblet Dr. Dante gav deres bud på en revy. Når traditionen i år tages op igen, er det i følge instruktør Joy-Maria Frederiksen vigtigt have både fortiden og fremtiden med.

– Det bliver en revy, der både skuer tilbage, men som også kigger frem – ikke mindst i forhold til musikken. Vi har gjort os umage med at forsøge at være i den tid, vi reelt er i nu, siger Joy-Maria Frederiksen.

Et af de absolut nutidige islæt i årets revy er popsangerinden Szhirley. Hun har tidligere medvirket i musikalske opsætninger som “Elsk mig i nat” og “West Side Story”.

Det er dog første gang, den populære sangerinden står på scenen i en revy. Her synger hun – iklædt forskellige kostumer – kor sammen med sangerinden Rikke Hvidbjerg.

– Denne gang handler det mere om at bakke op omkring de andre og lægge den fede baggrund, fortæller Szhirley.

– Vi prøver at få lidt mere poplyd ind i revysangene. Det er noget med den måde, vi synger korstemmerne. Vi pakker det hele ind, så det bare lyder møglækkert, siger hun.

Tivolis revy “Tam Tam” får premiere i Glassalen lørdag den 31. maj. Ud over Niels Olsen, Szhirley og Rikke Hvidbjerg medvirker også Søs Egelind, Bodil Jørgensen, Alexandre Willaume, Pelle Hebsgaard og Christiane Schaumburg-Müller.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu