Popsanger pludselig død: Familien er i sorg

torsdag d. 12. april 2018 kl: 6. 10 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
Overtones Lead Singer Tim Matley has died
The Overtones har mistet et medlem. Timmy Matley (nr. to fra venstre) er død. Foto: Scanpix

Blev 36 år gammel.

We are Darren, Mark, Timmy, Mike and Lockie” står der i introduktionsteksten på det britiske popband The Overtones’ Twitter-profil. Det er efter tragiske omstændigheder ikke længere sandt.

I et opslag fra sanggruppen på netop Twitter kan fans, journalister og alle andre læse sig til, at kvintetten nu er begrænset til en kvartet. Det skyldes, at Timmy Matley er død. Han blev kun 36 år gammel.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

– Det er med den største sorg, at vi må meddele, at vores kære ven og “bror” Timmy er gået bort. Vi forstår, at nyheden er lige så hjerteskærende for jer, som den er for os, skriver gruppen.

I 2016 blev Timmy, der oprindelig er fra Cork i Irland, diagnosticeret med hudkræft, men dødsårsagen er endnu ikke offentliggjort, skriver BBC. 

Dansk ungdomsstjerne er død: -Var fræk som en slagterhund

Ifølge gruppens manager, som BBC har været i kontakt med, blev Matley fundet død i London mandag, og familie og venner er naturligvis knuste og forventer og ønsker fred til at sørge.

Sammen med medlemmerne Lachie Chapman, Mark Franks, Darren Everest og Mike Crawshaw var Timmy Matley en del af gruppen The Overtones, der blev opdaget af en talentspejrer. De har udgivet fem albums – alle med stor succes i Storbritannien.

Del din kommentar

Forsiden lige nu