Popsild trumfede Bieber i 2013

fredag d. 27. december 2013 kl: 13. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Katy Perry udgav i 2013 sit fjerde soloalbum, Prism.

Katy Perry udgav i 2013 sit fjerde soloalbum, Prism. Foto: Richard Drew AP

Sangerinden Katy Perry fik flere nye Twitter-følgere end nogen anden kendis i 2013.

15 Millioner. Så mange flere følgere fik Katy Perry på Twitter i 2013.

Dermed er Katy Perry den kendis, der har fået flest nye Twitter-følgere i 2013, og hun er nu oppe på 48,5 millioner følgere på det sociale medie. Det skriver Female First.

Nybyggerne inviterer indenfor

Ifølge Twitter er popstjernen Justin Bieber endt på en andenplads med 13,8 millioner nye følgere, så han nu er på 47,8 millioner følgere.

En anden statistik udgivet af Twitter viser, at Kanye Wests “Yeezus”-album er det album, der blev skrevet mest om på det sociale medie. Albummet er blevet nævnt i 4,4 millioner tweets, skriver Female First.

Andre bemærkelsesværdige Twitter-statistikker viser, at boybandet One Directions små beskeder er blevet gengivet fire ud af fem gange, mens Kanye Wests og Kim Kardashians baby, North West, var et af de mest populære samtaleemner, hvis man kigger på hashtags.

Der blev skåret ind til benet i X Factor

Skandale-sangerinden Miley Cyrus blev også nævnt en del gange på Twitter i 2013. Hendes musikvideo til “Wrecking Ball”, hvor hun blandt andet sidder nøgen på en murbrækker, blev nævnt 8,1 millioner gange, mens hendes optræden til MTV Video Music Awards kastede 18,5 millioner tweets af sig.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu