Popstjerne anholdt: Truede kvinde med pistol

onsdag d. 31. august 2016 kl: 7. 46 Af: Ritzau Fokus

Først da politiet havde været til stede i timevis ved popstjernen Chris Browns hus, kunne de anholde ham.

Popstjernen Chris Brown er blevet anholdt i sit hjem i Los Angeles efter en daglang stirrekonkurrence med politiet. Det skriver Reuters.

I timevis stod politiet foran sangerens dør, men han insisterede på, at de måtte få en dommerkendelse, før han ville lukke dem ind. I mellemtiden opdaterede sangeren sine sociale medier, hvor han bedyrede sin uskyld.

– Han bliver nu transporteret til røveri- og drabsafdelingen, hvor han vil blive anholdt for et overfald med et potentielt dødbringende våben, siger Chris Ramirez fra politiet i Los Angeles ifølge Reuters.

Mediet TMZ har tidligere på dagen skrevet, at Brown har truet en kvinde med en pistol. Det var angiveligt samme kvinde, som tilkaldte politiet.

Skandale-sangstjerne slår til igen: Anholdt efter koncert

Overfaldt sin tidligere kæreste

Chris Brown er tidligere faldet i unåde i offentligheden.

I 2009 overfaldt han sin daværende kæreste, den hyperpopulære sanger Rihanna, kort før de to skulle til en stor prisuddeling. Billeder af Rihannas forslåede ansigt gik verden rundt, og Chris Brown blev dømt for vold, mens hans lovende karriere tog et slag.

Han fik en betinget dom og 180 timers samfundstjeneste. Hans dom blev ophævet i 2015, og Chris Browns karriere var så småt ved at finde tilbage på sporet igen.

På det sociale medie Instagram bedyrede Chris Brown sin uskyld.

– Jeg sover ikke halvdelen af natten, og så vågner jeg op til alt det her. Helikoptere over mit hus og politifolk ude ved indgangen, skrev Brown på Instagram ifølge Reuters.

Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

– Jeg er ligeglad med, om I alle lader, som om jeg er skurken her. Som om jeg er ved at blive skør. Held og lykke, når I får jeres kendelse. I kommer til at gå direkte herind og finde absolut intet, idioter, skrev Brown.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu