Populær danser gør comeback – uden at have været væk

søndag d. 13. august 2017 kl: 8. 30 Af: Ritzau Fokus
Mie Moltke
Mie Martha Moltkes mavefornemmelse har skiftet, og hun er klar til endnu en omgang af "Vild med dans". Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)

Mie Martha Moltkes mavefornemmelse har skiftet, og hun er klar til endnu en omgang af "Vild med dans".

I november meldte den populære professionelle danser Mie Martha Moltke ud, at hun efter 11 sæsoner i “Vild med dans” ikke længere ville lære en kendis at svinge stængerne.

Men nu har hun ændret mening, skriver hun på sin profil på Facebook.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– For kort tid siden måtte jeg trække vejret dybt og mærke efter – og opdage, at den beslutning, jeg slet ikke kunne forestille mig kunne ændres på, blev ændret i mig, skriver Mie Martha Moltke i sin opdatering.

– Jeg glæder mig til at lave “Vild med dans” i år alligevel for 12. gang. Som Claus Elming sagde forleden, da jeg snakkede med ham: Martha, du gør comeback uden at have været væk, slår danseren fast.

Mie Martha Moltke er dermed blandt de dansere, der har været længst med i TV2’s superpopulære danseshow.

Selv om hun endnu ikke har taget sejren hjem, blev hun i 2007 forelsket i sin dansepartner, Lai Yde, som hun senere blev gift med, og de fik en søn sammen. Dog blev de to skilt i 2015.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Derudover har Mie Martha Moltke gennem tiderne kridtet danseskoene på skuespiller Peter Mygind, tv-værterne Hans Pilgaard og Mattias Hundebøll og sidste efterår musikeren Thomas Buttenschøn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu