Populær popdronning bekræfter: -Ja, jeg er separeret

onsdag d. 3. maj 2017 kl: 8. 25 Af: Ritzau Fokus
File picture shows singer Jackson and then boyfriend Al Mana arriving to attend the Giorgio Armani Autumn/Winter 2013 collection at Milan Fashion Week, Giorgio Armani, Janet Jackson
Janet Jackson blev i januar mor til sit første og eneste barn, sønnen Eissa Al Mana. Foto: Alessandro Garofalo/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Janet Jackson bekræfter, at hun er separeret fra sin mand, Wissam Al Mana.

Sangerinden Janet Jackson, der er søster til den afdøde Michael Jackson, har ind til videre oplevet 2017 som et år, der for alvor har forandret hendes liv.

I januar blev hun som 50-årig mor for første gang, da hun fødte sønnen Eissa Al Mana.

Men efter kun få måneder sammen som forældre, begyndte rygterne at svirre om, at Janet Jackson var blevet separeret fra sin ægtemand, rigmanden Wissam Al Mana.

Popdronning viser sin søn frem for første gang

Janet Jackson bekræfter bruddet

Og nu har den populære popstjerne endelig bekræftet, at hun og faren til hendes søn er gået fra hinanden. Det sker i en video på det sociale medie Twitter, skriver nyhedsbureauet Reuters.

– Ja, jeg er separeret fra min mand, vi er i retten, og resten er i Guds hænder, lyder det fra Janet Jackson i videoen, der er en hilsen til hendes fans.

Samtidig giver popsangerinden en status på, hvordan det går med hendes søn, der fylder fire måneder den tredje maj.

– Jeg takker Gud for ham. Han er så sund, så smuk, så sød, så kærlig. Sådan en glad baby, fortæller Janet Jackson, der også lover sine fans, at hun snart er tilbage på landevejen efter noget tid alene med sønnen.

– Jeg fortsætter min turné, som jeg har lovet. Jeg glæder mig så meget, lød det fra superstjernen.

Janet Jackson skal skilles

Se Janet Jacksons videohilsen her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu