Populær popmusiker ønsker sig kun døtre

fredag d. 27. maj 2016 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
Bandet
Bandet "The Jonas Brothers" i 2010. Fra venstre er det Kevin, Joe og Nick. Arkivfoto. Foto: Chris Pizzello/AP
 

Popmusikeren Kevin Jonas er allerede far til en lille datter, men musikeren ønsker sig for alt i verden endnu en datter.

Musikeren og det tidligere boyband-medlem Kevin Jonas, der blev kendt med popgruppen “The Jonas Brothers”, er allerede far til en lille datter, men stjernen håber ikke, at hans gravide kæreste nu bærer på en lille dreng. Det skriver People Magazine.

– Jeg har altid kun villet have to børn, der begge var piger, hvilket fik min kone til at spørge: “Hvorfor?” Jeg forklarede, at jeg har været så meget omkring drenge i hele mit liv, at jeg nu kun vil omgives af piger, forklarede Kevin Jonas ifølge People Magazine, da han forleden gæstede tv-showet “Barker’s Genteman’s Code”.

Kendt boybandsanger: Jeg skal være far igen

Kevin Jonas er den ældste i en søskendeflok bestående af fire drenge. De tre ældste brødre dannede tilsammen popgruppen “The Jonas Brothers” fra 2005 til 2013.

Uhyre svært at finde drengenavn

Men de mange drenge i hans liv er ikke den eneste grund til, at popmusikeren brændende ønsker sig endnu en datter.

Forældreparret har nemlig uhyre svært ved at finde på et navn, hvis barnet skulle vise sig at være en dreng, fortæller sangstjernen.

I forvejen har han datteren Alena Rose på to år sammen med kone, Danielle Deleasa. Parret annoncerede nyheden om endnu et barn på det sociale medie Instagram i slutningen af april.

Se sangerens opslag fra dengang her:

Prepping for baby number two! #babyjonas2

A photo posted by Kevin Jonas (@kevinjonas) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu