Portman vil gøre stemmeretten sexet

onsdag d. 11. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Natalie Portman involverer sig nu i politik, fordi hun vil gøre det mere sexet at stemme. “Star Wars”-skuespillerinden var stamgæst ved demokraternes nylige konference i Boston, og hun er også en af de mange berømtheder, der støtter op om præsidentkandidaten John Kerry. Portman indrømmer, at hun besluttede sig for at deltage mere aktivt i valgkampen, da hun fandt ud af, at mange unge amerikanske kvinder ikke stemmer.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg Benny Andersen er død

“Selv om det er en lille procentdel af alle vælgere, skal vi alligevel gøre det klart, at det er et privilegium at have stemmeret. Vi skal gøre stemmeretten mere sexet. Hvis man ser på Kina, kan man blive helt forundret over, at alle de mennesker ikke har stemmeret. Vi skal lære folk at forstå, at stemmeretten er noget helt særligt”, udtaler skuespillerinden.

Natalie er godt klar over, at en ny præsident ikke vil ændre USA fra den ene dag til den anden, men at folk alligevel skal lære at bruge deres ret. “Det ændrer ikke vores liv voldsomt fra det ene øjeblik til det næste. Men det kommende valg er meget afgørende, det er en regulær krig,” siger Portman.

Del din kommentar

Forsiden lige nu