Posh Spice i indkøbsrus

søndag d. 21. januar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det lyder som noget af en opgave sådan lige at spendere den nette sum af 250 mio. dollars, og for de fleste mennesker ville det også være tilfældet – men man må lade Victoria Beckham, at hun gør sit bedste.

250 mio. dollars er, hvad hendes mand, David Beckham, forventes at tjene over de næste fem år, efter at han fra næste sæson skal spille for klubben L.A. Galaxy, og fruen er såmænd allerede i gang med at bruge løs af pengene. Således brugte hun for nylig over 100.000 dollars sådan lige i forbifarten – på legetøjsfly, blespande og specialdesignede børneværelser til parrets tre poder, Brooklyn, Romeo og Cruz.

Stjålne Lennon-effekter dukket op i Berlin

Hun er også i gang med at lede efter en passende bolig til familien og har således set på en del ejendomme til omkring 15 mio. dollars stykket. Dertil kommer lønnen til barnepiger, assistenter, chauffører og den hær af andre tjenende ånder, parret altid er omgivet af.

Amerikanske medier sammenligner allerede hendes forbrugsvaner med folk som Michael Jackson, MC Hammer og Mike Tyson og råder Spendy Spice, som de har døbt den tidligere kryddersild, til at udvise forsigtighed – de tre herrer er nemlig alle gået fallit og ejer ikke salt til et æg, så det er måske ikke lige deres eksempel, Victoria bør lægge sig efter…

Del din kommentar

Forsiden lige nu