Potter har solgt for en kvart milliard

mandag d. 17. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Bøgerne om Harry Potter og den eventyrlige og magiske verden han lever i, står nu på over 250 millioner hylder hos dedikerede læsere. Harry Potter bøgerne er oversat til 60 forskellige sprog, og er blevet solgt i flere end 200 territorier. J.K.Rowling er allerede i gang med den sjette bog om drengen med arret formet som et lyn.

Rowlings agent, Christopher Little udtaler:” vi er glade for, at Rowlings bøger fortsætter med, at vinde nye fans overalt i verden, og vi ser frem til at præsentere Harry Potter til læsere i de fjerneste kanter af verden. Rowlings bøger har lagt vejen for nye entusiastiske børnebogsforfattere, og skabt en revolutionerende drejning i børns interesse for at læse.”

Det nørder Carl Emil Petersen med

Den første bog i serien, Harry Potter And The Philosopher’s Stone, blev udgivet for kun seks år siden, og den nyeste, Harry Potter And The Order Of The Phoenix blev udgivet i sommers. Der vil i alt blive udgivet syv bøger om Harry, hvilket svarer til hans syv år på Hogwarts School Of Witchcraft And Wizardry. Rowling er ifølge sin agent allerede igang med forarbejdet til den sidste bog i serien.

Del din kommentar

Forsiden lige nu