Potter trailer klar

torsdag d. 13. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Traileren til den nye Harry Potter film, Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, er nu ude på nettet. Filmen har først premiere til juni 2004, men traileren kan altså allerede nu ses på nettet. Desuden vil man kunne se den i biograferne fra på fredag.

The Prisoner Of Azkaban er instrueret af Alfonso Cuaron, der tager over for Chris Columbus, der instruerede de to første film om den unge Harry med de magiske evner. I traileren vil man se to nye medlemmer af gruppen, nemlig Gary Oldman som Sirius Black, og Michael Gambon der overtager rollen som Dumbledore istedet for den afdøde Richard Harris.

Vild med dans-seere føler sig snydt: -TV2 beklager

The Prisoner Of Azkaban virker til at være en mørkere film, end de to foregående. Men den bliver sikkert lige så storslået. Daniel Radcliffe, der spiller Harry Potter, har udtalt, at han vil være med i den næste film også, Harry Potter And The Goblet Of Fire, men han ved endnu ikke, om han vil være med i udgaven af Harry Potter And The Order Of The Phoenix. Det må vi så bar håbe på, for film er nu ikke de samme, uden de originale hovedroller. Det er ikke til at forestille sig en anden spille rollen som Harry.

Del din kommentar

Forsiden lige nu