Potter vil ikke være berømt

onsdag d. 12. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Harry Potter stjernen, Daniel Radcliffe er så træt af berømmelsen, at han håber på, at premieren på Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban ikke vil gøre ham endnu mere berømt. Den 14 årige stjerne er bange for at miste sin anonymitet. Den generte stjerne udtaler, at det tit sker, at folk støder ind i ham på gaden, og ikke kan gendkende ham, men han er bange for, at dette vil ændre sig efter den tredje film om Harry Potter.

Kendt skuespiller mor for første gang Aretha Franklin begraves i sin hjemby 31. august

“Jeg er glad for, at jeg ikke behøver rende rundt i New York i en forklædning. Hvis det var nødvendigt, så ville jeg blive på mit hotelværelse. Jeg ville simpelthen hade det,” udtaler Daniel. “Da de første to film udkom, var det nødvendigt at have bodyguards med mig rundt omkring, fordi jeg skabte et ordentligt postyr overalt hvor jeg gik. Det var absolut slet ikke sjovt. Jeg håber virkelig, at The Prisoner Of Azkaban ikke gør mig meget berømt igen, for jeg elsker at være fuldstændig anonym, og sådan har jeg haft det i næsten to år nu. Når jeg går rundt i en stor by som New York, så er der ingen der genkender mig, det minder mig om, at jeg bare er en helt normal teenager. Og det er alt hvad jeg er,” siger Daniel.

Han udtaler dog også, at han er meget taknemmelig for, at han spiller verdens mest elskede børnekarakter Harry Potter. “Misforstå mig nu ikke. Jeg elsker at det var mig der fik chancen til at spille Harry Potter. Selv J.K. Rowling takkede mig for at spille rollen,” slutter han.

Del din kommentar

Forsiden lige nu