Powerpar afslører hemmeligheden bag lykkeligt ægteskab

tirsdag d. 1. august 2017 kl: 9. 00 Af: Ritzau Fokus
Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals, Blake Lively
Blake Lively, der blev kendt for sin rolle i "Gossip Girl", er gift med Deadpool-stjernen Ryan Reynolds. Foto: Lucas Jackson/Scanpix.

Skuespilleren Blake Lively holder liv i ægteskabet, selv om hendes mand også er en superstjerne.

Blake Lively, der blev kendt for sin rolle i “Gossip Girl”, er gift med Deadpool-stjernen Ryan Reynolds, men selv om de begge er stærkt efterspurgte skuespillere i Hollywood, holder de liv i ægteskabet ved at sætte hinanden i første række.

Filmstjerne efter dødsulykke under optagelser: -Det er hjerteskærende

– Jeg beundrer folk, for hvem meningen med livet er deres kunst eller deres arbejde, men for mig og min mand er meningen med livet vores familie. Alt andet kommer i anden række, siger Blake Lively til magasinet Glamour, der har mødt Lively i Vancouver, Canada.

– Vi er i Vancouver, fordi min mand optager “Deadpool”, og jeg er her til alle optagelserne. Vi arbejder ikke samtidig, siger Blake Lively, der også løfter sløret for, at ægteskabet kræver, at man kan gå på kompromis.

– Vi er her som en familie, og så pakker vi vores ting sammen, og så er det min tur til at lave et par film. Vi har hver især ofret ting, vi elskede, for ikke at skulle arbejde på samme tid, siger Blake Lively.

Gift i 2012

Det celebre powerpar blev gift i 2012 og har døtrene James og Ines, der er født i henholdsvis 2014 og 2016.

Men selv om to små børn kan være lidt af en mundfuld, er den 29-årige skuespillerinde nået til et sted i sin karriere, hvor hun i høj grad selv kan lægge sit arbejdsskema.

– Jeg er heldig at være et sted nu, hvor jeg finder materialet – det kan være en bog eller et manuskript – og så kan være med til at udvikle det. Så jeg ved i forvejen, hvornår jeg skal arbejde, så vi kan planlægge rundt om det, siger Blake Lively.

Berømt actionhelt: Jeg fik et nervøst sammenbrud

40-årige Ryan Reynolds har tidligere fortalt People, hvordan parret var på dobbeltdate, da det blev forelsket. Men Reynolds og Lively var ikke på date med hinanden.

– Det var den mest akavede date nogensinde for de to andre, for det slog nemlig gnister mellem Blake og mig, fortalte Ryan Reynolds i december 2016 til magasinet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu