Præsidentfrue får sin egen tv-serie

søndag d. 4. august 2013 kl: 13. 14 Af: Ritzau Fokus
 

Serien ventes at få premiere i 2015. Foto: AP: JUNG YEON-JE / POLFOTO

Tidligere præsidentfrue og udenrigsminister Hillary Clinton får nu sin egen tv-serie.

Hillary Clinton har adskillige gang toppet listerne over verdens mest magtfulde kvinder, og siden hendes mand blev amerikansk præsident i 1993, har hun haft en fremtrædende rolle i amerikansk politik – både som førstedame og siden hen som udenrigsminister.

Stjerner forgylder Clinton og lægger Trump på is

Nu bliver den markante politikers liv portrætteret i en ny miniserie på den amerikanske tv-kanal NBC. Det fortæller kanalchef Bob Greenblatt i en pressemeddelelse.

Under titlen “Hillary” vil serien vise Hillary Clintons liv som kone, mor og politiker. Serien starter i året 1998, hvor Bill Clinton netop påbegynder sin anden præsidentperiode.

Hovedrollen som Hillary Clinton skal spilles af den 48-årige oscarnominerede skuespillerinde Diane Lane. Hvem der får rollen som Bill Clinton er endnu ikke besluttet.

Hillary Clinton trak sig i januar som udenrigsminister, da Barack Obamas første præsidentperiode udløb. Et træk mange mener, hun gjorde for at køre sig selv i stilling som præsidentkandidat ved det kommende præsidentvalg i 2016.

Det har Hillary Clinton dog kategorisk afvist, men skulle det vise sig, at hun som ventet af de fleste amerikanere stiller op, kan serien muligvis være gratis kampagne-reklame.

Dagens fødselar: Hillary Clinton

NBC har endnu ikke offentliggjort en premieredato, men den ventes færdig i 2015 – altså kort før præsidentvalget går i gang.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu